maanantai 1. joulukuuta 2014

Käden kuulumisia...

Viime viikon ma24.11 se viimein tapahtui, käteni leikkaus. 
Rannetuki.jpg
Ennen leikkausta syyskuun alusta asti pidin ensin aina töissä ja yöllä välillä kotona tälläistä rannetukea.
Side.jpg Side3.jpg
Tälläinen side-paketti minulla on leikkauksen jälkeen joka poistettiin to27.11 ja kättä suositeltiin pitämään mahdollisimman paljon sydämmen yläpuolella (vähensi turvotusta, vuotoa ja kipua).
tikit2.jpg
Tämä kuva otettu tänään mutta tikit poistetaan pe 5.12 ja sen aikaa pidän tikkien suojana leveää haavateippiä. Jos kunnolla katsoo huomaa tikkien alla ranteessa menee vihreä vana eli mustelmaa :D on kipeä.
Tikit.jpg
Tässä tikit haavateipin kanssa.
Käsi on ollut yllättävän vähän kipeä (siteen kanssa olo ajan oli kipein). Minun pitää päivittäin tehdä 4xpäivässä 10kpl harjoitusta joita on 4 erilaista sormille. Kunhan tikit otetaan pois sitten alan myös rannetta venytteleen ja harjoittaan jottei ranne ja sormet jää jäykiksi.
Pienet normi arkiaskareet sallittuja käden voimien mukaan jotta käsi alkaa nopeammin paranemaan. Painavia asioita ei pysty vielä nosteleen mutta eiköhän pian kunhan enemmän paranee. Sairaslomaa minulla on su28.12 asti ja sitten varmaan viikko vuosilomaa sillä työpaikkani on ammattikorkeakoulun ruokala/kahvila niin eihän koulu ole silloin auki. 
Pitkä sairasloma ollut jo mutta olenpahan saanut lasten (omien, perheen ja sukulaisten) lahjat saanut hankittua joista muutama vielä postissa tulossa ja yhden ostan kunhan kelalta tulee sairaspäivärahat. Sitten yritän vanhimman tyttären avustuksella leipoa "joulukukkasia" tutuille aikuisille ja naapureille ja perheen aikuisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro vierailustasi ja kerro mielipiteesi :) Kiitos